Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Παραξενα ποδηλατα 4 (Υπάρχουν και αυτά τα ποδήλατα..)

Αν τα ψάξετε στην αγορά ποδηλάτων σίγουρα δεν θα τα βρείτε. Αν ζητήσετε από κατάστημα να σας τα παραγγείλουν θα σας πάρουν για τρελό. Θα σας πουν, ότι «…δεν υπάρχει αυτό που ζητάτε Κύριε»!Όμως υπάρχει, και όχι ένα… 12 είδη παράξενων ποδηλάτων που τα βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε!

1.  Skeleton Bicycle: Περίεργο και τρομακτικό ταυτόχρονα το ποδήλατο που σχεδίασε ο Eric Tryon.

2. Pi Cycle: Ηλεκτρικό ποδήλατο κατασκευασμένο στο  Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι σχεδιασμένο με βάση το Electrobike.

Δείτε το Pi Cycle και σε δράση:


3. Bamboocycle: Εξαιρετικό design, αλλά και ιδιαίτερα ελαφρύ. Το μπαμπού βλέπετε είναι πολύ ελαφρύτερο από το μέταλλο!

4.  Hula Bike: Το HulaBike είναι ένα δημιούργημα της  Bicycle Forest. Είναι το ποδήλατο που μπορεί να χοροπηδάει. Δεν είναι το ποδήλατο που θα το πάρετε για να κάνετε χιλιόμετρα. Είναι το ποδήλατο που θα σας κάνει να διασκεδάσετε προσπαθώντας να ισορροπήσετε πάνω του!
Δείτε και το βίντεο:

5.  WaterBike: Ένας γρήγορος και ήσυχος τρόπος να κάνετε τις βόλτες σας μέσα στη θάλασσα το καλοκαιράκι! Η  καρδιά του Waterbike είναι το συμπαγές και εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα οδήγησης.
Το τμήμα οδήγησης αυτόματα γυρίζει σε όρθια θέση αν έρθει σε επαφή με κάποιο αντικείμενο  ή βγει στη στεριά.
Το βάρος του Waterbike είναι 38,55 kg  και είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. Κανένα εξάρτημα δε ζυγίζει πάνω από 9,07 kg. Είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί μέσα ή πάνω σε ένα μικρό αυτοκίνητο.

6.  Full Circle Bicycle: Το ποδήλατο χωρίς αλυσίδα που διπλώνει! Έτσι μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας σαν αποσκευή. Να το βάλετε ακόμη και στην βαλίτσα σας. Μια ιδέα των Sanghyun Jeong και Jun-tae Park.

7. Big Bike: Το ποδήλατο για μια τετραμελής  οικογένεια. Μπορεί να τους χωρέσει όλους και το ωραιότερο.. έχει την δυνατότητα στο τσακίρ κέφι (της οικογένειας) να πετάει και φωτιές!

8. Unique Tricycle: Παράξενο τρίκυκλο, σχεδιασμένο από τον Sergio Garcia από το Ντάλας του Τέξας (Ηνωμένες Πολιτείες).

9.  Couch Bike: Η αν προτιμάτε, το ποδήλατο καναπές! Ένας κανονικός καναπές που έγινε ποδήλατο για δυο άτομα!
Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε:

10.  Bicycle with a Roof: Τι πιο πρωτότυπο από ένα ποδήλατο με στέγη! Σχεδιασμένο από τον Torkel Dohmers

11.  Hubless Bicycle: Η ρόδα Hubless είναι ένας τύπος ρόδας χωρίς τον άξονα στήριξης στο κέντρο της. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα ποδήλατο με δυο ρόδες Hubless; Μια κατασκευή του Karl Kammerzell.

Δείτε και το βίντεο:

12. Transportation Bicycle: Όσο και να σας φαίνεται παράξενο, είναι σχεδιασμένο να μπορεί να «σηκώσει» και να μεταφέρει φορτία έως και 150 κιλά!

πηγη. http://www.dinfo.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture